ANNOUNCEMENT

untuk sebarang pertanyaan hubungi 0164360516

Monday, 10 February 2014

CONTACT ME/ ORDER/ PAYMENT/ FAQ

 

SENARAI PRODUK

C.O.D

BEDAK THANAKHA

K.COLLY SWEET 17

ORDER

PAYMENT

SHIPMENT

GLUTA

FACEBOOK 1

FACEBOOK 2

MY STOCK

CARA PEMAKANAN GLUTA

13 comments:

  1. mcm mana nk contact?

    ReplyDelete
  2. NO tu boleh whatsapp or wechat x?

    ReplyDelete
  3. salam tuan nak tanya kalau saya COD barang ni di thailand ( hatyai @ danok ) boleh bg harga lebih murah? dan nak tanya prosedur bawa keluar barang2 ni dari thailand
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam bulih bagi murah... tp cukai kena tanggung sendiri...
      contoh sabun beras buleh bagi rm325 satu box... tp di sebabkan barang besar nak sorok dari kastam pun agak mustahil... selalunya duty kastam utk satu box rm100 kalu pandai adjust bulih kurang.
      kalu nak upah saya bawa masuk sama ja macam harga saya jual kat tenet.

      untuk barang barang lain macam cathy , karmart , pil-pil.. mmg saya ada kawan yanng jual di hatyai.. kalu amik sikit sikit kat hat yai mungkin bulih sorok sorok keluar. tp barang2 ni x ada kelulusan kkm, kalu kastam jumpa akan dirampas, kalu ada kementerian kesihatan malaysia bahagian farmasi mungkin akan kena saman.

      untuk sesetengah jenis barang lagi bukan kata kkm malaysia ja,,,, dari kementerian kesihatan malaysia pun x ada kelulusan... yg ni kalo polis, kastam siam check kena rampas.

      Delete
  4. Brg cathy doll ada jual ke kt dannok?

    ReplyDelete
  5. Salam..sy da bt pmbyaran utk lipo9..mcm mna nak kontek pihak en..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam call atau sms saya 0147468207

      Delete
  6. Salam...blh ke kalau sy ambik sendiri brg..x pyh pos...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam untuk sesetengah produk... boleh ambil terus di penang

      Delete
  7. salam saya dah email order dekat gmail , betul ke alamat gmail tu? tq

    ReplyDelete