ANNOUNCEMENT

untuk sebarang pertanyaan hubungi 0164360516

Saturday, 21 February 2015

PERBEZAAN DI ANTARA LIPO 9, LIPO 10, SLIM EXPRESS, L CAR 9000, SLIM FUCO..ETC

SAYA MENDAPAT PELBAGAI PERSOALAN MENGENAI PERBEZAAN DIA ANTARA PELBAGAI PRODUK DI ATAS.

SECARA AM NYA, PRODUK-PRODUK SEPERTI LIPO 9 , LIPO 8, LIPO 10, SLIM EXPRESS, SLIMMING DIET, L-CAR 9000, SLIM FUCOXANTHIN, SLIM PERFECT ARM, SLIM PERFECT LEG BERFUNGSI UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA.

KESEMUA PRODUK INI DIKELUARKAN OLEH KILANG YANG SAMA IAITU TK NATURAL COSMETIC, THAILAND.

ADALAH SUKAR UNTUK SAYA MENGATAKAN MANA YANG PALING BAIK DAN BERKESAN. KERANA DALAM MENCUBA PRODUK-PRODUK SLIMMING YANG TERPENTING IALAH KESERASIAN BUKANYA POWER, PALING CEPAT..ETC

CONTOH PRODUK X AMAT BERKESAN, DARI 10 ORG YANG MENCUBANYA 9 ORANG BERKESAN, TETAPI LIJOH MENCUBANYA DAN TIDAK BERKESAN.
KEMUDIANNYA LIJOH MENCUBA PRODUK Y YANG RAMAI MENGATAKAN KURANG POWER TETAPI SETELAH 2 MINGGU MENCUBANYA LIJOH MENDAPAT KESAN POSITIF.

KATA KUNCINYA, BADAN KITA BERLAINAN ANTARA SATU SAMA LAIN, SEKIRANYA ANDA MEMAKAN SATU PRODUK MENJADI TIDAK BERMAKNA ORANG LAIN PUN AKAN MENJADI.

WALAU BAGAIMANAPUN SAYA AKAN CUBA MEMBERIKAN ANDA SEDIKIT INFO UNTUK ANDA NILAIKAN DAN FIKIRKAN.

DARI SEGI PASARAN.... LIPO 9 ADALAH PRODUK TERLARIS. SLIM EXPRESS, LIPO 10, L-CAR 9000 JUGA AGAK LARIS DAN SENTIASA MENDAPAT PERMINTAAN, TERUTAMANYA L-CAR 9000 . SLIM FUCO, LIPO 8,SLIM PERFECT ARM, SLIM PERFECT LEG KURANG MENDAPAT SAMBUTAN.

SILA FAHAM DENGAN TELITI, DI ATAS KERTAS - LIPO 9 MEMPUNYAI 2000MG L-CARNITINE, SLIM EXPRESS MEMPUNYAI 1000MG L-CARNITINE DAN L-CAR 9000 MEMPUNYA 9000MG L-CARNITINE. DI ATAS KERTAS, L-CAR IALAH PIL SLIMMING YANG PALING POWER.

KEBAIKAN MASING-2

LIPO 9 - HARGANYA AGAK MURAH, 70-80% YANG MENCUBANYA MEMBERI RESPONS POSITIF, IA MENGAMBIL MASA 14-21 HARI UNTUK MENAMPAKKAN HASIL, SESUAI UNTUK BERAT 55-95KG


LIPO 10 - HARGANYA SETANDING LIPO 9, IA MEMPUNYAI 2 FUNGSI PENCERAHAN DAN SLIMMING, PADA PENDAPAT SAYA JIKA ANDA FOKUS HANYA UNTUK KURUS SAYA RECCOMEND LIPO 9, KERANA KESELURUHAN KEKUATAN UBATNYA DITUMPU PADA SLIMMING, BERBANDING LIPO 10 YANG 50-50. LIPO 10 SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI BERAT BADAN DI ANTARA 55-70KG , ATAU MEREKA Y7ANG INGIN MAINTAIN BERAT BADAN SETELAH MENCUBA SLIM EXPRESS, SLIMMING DIET, L-CAR, LIPO 9 DAN SEBAGAINYA.

SLIM EXPRESS/ SLIMMING DIET - HAMPIR SAMA DENGAN LIPO 9, CUMA DOSNYA 1000MG.

L-CAR 9000 - PIL INI SESUAI UNTUK MEREKA YANG TERDESAK UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN. CONTOHNYA YANG INGIN MELANGSUNGKAN PERKAHWINAN TETAPI BERAT TIDAK IDEAL. L-CAR JUGA SESUAI UNTUK MEREKA YANG TELAH MENCUBA PELBAGAI PRODUK TETAPI TIDAK BERJAYA. L-CAR TIDAK MENGHAPUSKAN HANYA LEMAK TETAPI KARBOHIDRAT JUGA. IANYA SESUAI UNTUK MEREKA YANG BERATNYA 70-120KG. AKAN TETAPI JIKA ANDA INGIN MENGAMBIL L-CAR 9000 SAYA SARANKAN ANDA MEMINUM 2-3 LITER AIR KOSONG DAN SUAM BERBANDING 1-2 LITER UNTUK PRODUK LAIN. JIKA TIDAK MAMPU CUKUPLAH SEKADAR MENGAMBIL LIPO 9 DAN SEBAGAINYA.


SLIM PERFECT ARM - KHAS UNTUK PENGECILAN DI BAHAGIAN LENGAN

SLIM PERECT LEG - KHAS UNTUK PENGECILAN DI BAHAGIAN KAKI DAN PEHA


SLIM FUCOXANTHIN - KHAS UNTUK MENGATASI MASALAH BUNCIT DI SAMPING MENGECILKAN PEHA DAN LENGAN.


No comments:

Post a Comment