ANNOUNCEMENT

untuk sebarang pertanyaan hubungi 0164360516

Tuesday, 23 July 2013

GLUTA 200,000 MG BOTOX FILLER 60BIJI - SWITZERLAND

GLUTA BOTOX FILLER TERMURAH DARI SWITZERLAND

GLUTA 200K BOTOX FILLER YANG DIJUAL OLEH KEDAI-SABUN.BLOGSPOT.COM

GLUTA 200K TERMURAH

produk id - tk001


Kandungan :
  1. L-Glutathione 200000mg
  2. Super Lemon (Vitamin C) 200000mg
  3. Collagen 200000mg
  4. Placenta extract 100mg
  5. Coenzyme Q10 500mg
  6. Bioflavonoi 500mg
  7. Grape Seed Extract 100mg
  8. Koji Berry 500mg
  9. Acerora Cherry 100mg
  10. Green Coffee berry 100mg
  11. Berry Fruits Extract 100mg
Kelebihan:-


Fungsi utama gluta 200k ialah untuk pencerahan kulit
Gluta 200k juga menghilangkan bintik hitam
Gluta botox filler mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
Melambatkan proses penuaan dan anti kedut
**HANYA UNTUK GLUTA BIRU, GLUTA PINK TIDAK MAMPU BUAT INI
Gluta botox filler Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
harga x masuk pos
harga runcit - rm54 sebotol
harga borong (5-12 botol) - rm50 sebotol
untuk yg nak ambil dalam kuantiti yang lebih banyak sila contact saya.

10 comments:

  1. tauke,
    berapa harga paling cun tauke boleh bagi untuk

    24 botol gluta biru 200k 30biji
    6 botol gluta pink 200k 30biji
    18 botol gluta biru 200k 60biji
    12 botol gluta pink 200k 60biji
    24 botol gluta biru 200k 100k
    6 botol gluta pink 200k 100k

    minta jasa baik tauke bagi quotation kat email saya

    aishah85_1985@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok saya dah emel
      apa2 sms saya
      0147468207

      Delete
  2. sebotol besar gluta 200k tahan 2 bulan k?

    ReplyDelete
  3. pil gluta 200k ni capsule atau softgel?

    ReplyDelete
  4. salam saya kat penang boleh cod tak gluta botox filler

    ReplyDelete
  5. salam..harga pos brape kalo nak sebotol je?

    ReplyDelete